×

Fout

De pagina die je probeert te bereiken bestaat niet.

De pagina die je probeert te bereiken bestaat niet.

Data verloop KFC sponsorwedstrijd:

Inschrijven en stemronde: 1 juli t/m 2 augustus
Bekendmaking finalisten: 2 augustus
Finaleweek: 5 augustus t/m 11 augustus
Bekendmaking winnaar: 12 augustus

Over de KFC sponsorwedstrijd

De KFC sponsorwedstrijd loopt van 1 juli t/m 11 augustus. Na de stemronde volgt vanaf 5 augustus de finale, waaraan drie teams deelnemen. Het team dat uiteindelijk in de finale de meeste stemmen (sogoods) behaalt, wint het sponsorbedrag van €2.500. Op deze pagina lees je alle regels van de sponsorwedstrijd.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnemen en inschrijven

Iedereen kan zijn of haar sportteam of vereniging inschrijven voor de wedstrijd. Het maakt niet uit in welk team je zit, hoe goed je bent of welke sport je beoefent. Voetbal, korfbal, tennis, atletiek, judo of badminton: het kan allemaal!

Je kunt je team tot twee dagen voor de finale inschrijven (2 augustus). Daarna volgt de finale waarin de drie teams met de meest behaalde stemmen verder strijden. Je doet er dus goed aan om jouw team zo snel mogelijk in te schrijven, want dan heb je meer tijd om zo veel mogelijk stemmen te behalen. Nadat je jouw team hebt ingeschreven, controleren wij je gegevens en activeren we jouw profielpagina/teampagina die je zelf kunt beheren om zo veel mogelijk stemmen te behalen.

De wedstrijd

De KFC sponsorwedstrijd begint op maandag 1 juli. Vanaf deze dag kun je jouw team of club inschrijven. Zodra je teampagina is geactiveerd kun je stemmen (sogoods) verzamelen door familie, vrienden, kennissen, club- en buurtgenoten op jouw team te laten stemmen.

Stemmen (sogoods)

Iemand kan slechts één keer stemmen op een team. (Het is wel mogelijk om op meerdere teams stemmen). 1 stem staat voor 1 sogood. Als je dus slim bent, verzamel je met 'alle teamleden' zo veel mogelijk stemmen!

Extra sogoods!

Aan het einde van de stemronde geeft KFC nog eens extra 'sogoods' aan teams met een mooie teampagina en een leuke en originele reden waarom dat team de prijs zou moeten winnen. De stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie teams met de meeste stemmen gaan naar de finale.

De finale

De drie overgebleven teams strijden vanaf 5 augustus een week lang tegen elkaar in de finale. Vanaf dat moment moet je met je team nog één keer zo veel mogelijk stemmen (sogoods) zien te behalen.

Winnaar van de KFC sponsorwedstrijd

De winnaar van de KFC sponsorwedstrijd is het team dat aan het einde van de wedstrijd de meeste stemmen heeft behaald. Tijdens de finale kun je stemmen verzamelen t/m 11 augustus. Daarna is stemmen niet meer mogelijk en maken we de winnaar bekend. Dit doen we op 12 augustus.

De hoofdprijs

Het winnende team van de KFC sponsorwedstrijd krijgt de hoofdprijs: het sponsorbedrag van €2.500. Dit bedrag wordt door KFC Middelburg beschikbaar gesteld en kan in overleg met KFC, de club en het team op een goede manier worden besteed. In de algemene voorwaarden staan de criteria hiervoor beschreven.

Vul je naam in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
je moet een geldig e-mailadres invullen
Je moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden
KFC Middelburg             Openingstijden:
Podium 33   Ma. - Zo.
4337 WV Middelburg   11.00 - 23.00 uur

Handbalvereniging E.M.M., rugbyclub Oemoemenoe en honkbalvereniging Het Zeeuwse Honk strijden verder om €2.500…

KFC Middelburg wil in het komende sportseizoen graag een sportclub of team uit de omgeving om sponsoren.